donderdag 10 januari 2019

Sinds gisteravond staat de brommer aan. Wind is op en dat lijkt voorlopig ook nog wel zo te blijven. De Caribische zee is inmiddels een spiegeltje geworden. Als je naar het water kijkt, snap je nu wat ze met peilloze dieptes bedoelen. Je krijgt er bijna hoogtevrees van!
Net een aflevering van Anthony Bourdain's No Reservation over Jamaica zitten kijken om de zin in Jamaica nog verder te vergroten.

Vanavond staan er tuna melt wraps op het menu. Tonijn uit blik wel te verstaan. Of misschien mahimahi melt als we mazzel hebben.

Nog zo'n 160 mijl te gaan tot aan Port Antonio.

Sent from Iridium Mail & Web.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Floor en Cas,
  Fijn te lezen dat alles voor de wind gaat! Lijkt me heerlijk om de wind eens even helemaal kwijt te zijn sinds jullie ABC tijd.
  En dan maar brommen. Hoop dat jullie genoeg benzine bij jullie hebben.
  160 mijl, wij denken dat jullie misschien zaterdag Jamaica bereiken.Hele goede vaart nog en tot dan, misschien weer aan de whats app telefoon.
  liefs van het thuisfront.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 160 mijl klinkt niet veel. Ongeveer de afstand van ons naar Sneek, denk ik. Dat doe je toch met een beetje extra roeiwerk in een dagje en onderweg drink je nog een lekker kopje koffie zoals wij dat ook altijd plegen te doen. Prettige bijkomstigheid voor jouw, Floor, is dat de eventuele zeeziekte wellicht achterwege blijft.
  Leuke foto's staan er overigens op Instagram.
  Een leuke, gezellige, voorspoedige trip verder tot Jamaica. Enne.... ook nog goede vangst onderweg.

  BeantwoordenVerwijderen