Over de bemanning

Casper (1972)

Geboren en getogen in Amsterdam. Noemt zichzelf 'gewoon een leuk joch'. Altijd met bootjes gekloot - heel lang bij de zeeverkenners - maar na een zeezeilcursus in ItaliĆ« begon het grote water serieus te trekken. In december 2009 overgevlogen vanuit Londen naar St Annaland om naar de (toen nog) Sommerwind te gaan kijken en meteen een bod uitgebracht. In maart 2010 werd ze van ons en vanaf toen heel intensief bezig om haar goed te leren kennen en haar voor te bereiden om de avonturen die komen zouden. Iedere technische klus wordt door hem aangegrepen, als hij er maar bij mag vloeken...Floor (1978)

Geboren in Brabant, opgegroeid in Limburg, maar toch al vanaf een jaar of 8 aan het zeilen. Een eerste ontmoeting met Jerommeke, een optimistje, tijdens een zeilkamp in Maasbree, en ze was verkocht. Zeilkampen in Zeeland en Friesland volgden en tijdens de middelbare schooltijd en studie gaf ze les op zeilkampen die door haar school in Heerlen bij de zeeverkenners in Amsterdam georganiseerd werden. Drie keer raden wie ze daar tegenkwam... Aan boord altijd bezig om de volgende klus te verzinnen. Maar wie moet die dan uitvoeren???


3 opmerkingen:

  1. Jullie reisverslag gelezen. Leuk hoor dat avontuur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. spannend Casper en Floor , maar echte piraten kunnen dit aa. Bedankt voor je super leuke verrassing.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat gaaf om jullie verhalen te lezen. De grote oversteek zit er nu bijna op! Suc6 met de laatste loodjes! Groetjes Carla

    BeantwoordenVerwijderen